Magazine Subscription ASP.NET Project Free Download




In the internet history, PlacementBoX only website is proudly publishing mini projects for free of cost. These projects contain the ORIGINAL source code and Database.
And we included the Installation instructions too. Feel free to download And Tell the World about US.

Students Project Download-Magazine Subscription ASP.NET Project Free Download.

Magazine Subscription Project Details:

Project Title : Magazine Subscription using ASP.NET
Version: ASP.NET 3.5
Compatibility: ASP.NET
3.5 Category: ASP.NET

Magazine Subscription Project Description:

This project includes all the requirements for online magazine subscription by using WebServices, CSS Stylesheets, Panels, Template Download, Masterpage, DataGridView, BindData, Fill gridView, upload a picture in grid view, Using calender controls, Stored Procedures, Sqlquerys, Login authentication, Cookies, DataBase Connectivity, Connection settings through webconfig Etc.

Magazine Subscription Project Download Links:

************************************************************
Click Here To Download This Project [ FREE ]
************************************************************
Read more ►

Mini Project Online Shopping Cart using ASP.NET Project Free Download


In this Internet History, PlacementBoX is a only website proudly publishing Mini projects for free of cost. These projects Contains the Original Source Code And the Database.

Feel Free to Download And Share Our website with Your Friends.

Mini Project Online Shopping Cart using ASP.NET Project Free Download.

Online Shopping Cart PROJECT DETAILS:

Project Title: Online Shopping Cart using ASP.NET
Version: ASP.NET 3.5
Compatibility: ASP.NET 3.5
Category: ASP.NET

Online Shopping Cart PROJECT DESC:

This application is developed in C# ASP.Net in
visual studio 2010 using SQL Server 2008.
I'm from Canada and doing Software development diploma from Robertson College. This is my first application in web application development tools. This is very simple and easy for new learners.

Online Shopping Cart DOWNLOAD LINKS:
Read more ►

Aptitude Formula's for Problems On Trains

Aptitude Formula's For Problems On Trains



1) km/hr to m/s conversion:
a km/hr = [ a * ( 5/18 ) ] m/s.

2) m/s to km/hr conversion:
a m/s = [ a * (18/5) ] km/hr.

3) Formulas for finding Speed, Time and Distance

4) Time taken by a train of length l metres to pass a pole or standing man or a signal post is equal to the time taken by the train to cover l metres.

5) Time taken by a train of length l metres to pass a stationery object of length bmetres is the time taken by the train to cover (l + b) metres.

6)Suppose two trains or two objects bodies are moving in the same direction at um/s and v m/s, where u > v, then their relative speed is = (u - v) m/s.

7) Suppose two trains or two objects bodies are moving in opposite directions at um/s and v m/s, then their relative speed is = (u + v) m/s.

8) If two trains of length a metres and b metres are moving in opposite directions atu m/s and v m/s, then:
The time taken by the trains to cross each other =[ (a + b)/ (u + v) ] sec.

9) If two trains of length a metres and b metres are moving in the same direction atu m/s and v m/s, then:
The time taken by the faster train to cross the slower train =[(a + b)/ (u - v)] sec.

10) If two trains (or bodies) start at the same time from points A and B towards each other and after crossing they take a and b sec in reaching B and A respectively, then:
(A's speed) : (B's speed) = SQRT(b) : SQRT(a)

Download Problems On Trains Formula :
********************************************************
Click Here To Download - Problems On Trains Formula
*********************************************************
Read more ►

Mini project: Student Placement System using ASP.NET Project Free Download

Mini project: Student Placement System using ASP.NET Project Free Download (Full Source Code)



Student Placement System using ASP.NET Project Free Download (Full Source Code).


We're (www.students3k.com) Exclusively providing Mini project downloads for free of cost. Anyone can download this project. This project's frontend is ASP.NET.  It is very useful content for engineering final year students And MBA, MCA students. Make use of it.

PROJECT DETAILS:
Project Title: Student Placement System using ASP.NET
Version: ASP.NET 2.0
Compatibility: ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5
Category: ASP.NET

PROJECT DESCRIPTION:
In this project I have developed a website where student, companies can register themselves. Companies can display info of exam to recruit guys, and user can apply to this exams.. results is displayed and studens are shortlisted.

STUDENT PLACEMENT SYSTEM DOWNLOAD LINK:



Click Here To Download This Project
Read more ►

Wipro placement papers 2010 download

WIPRO placement papers 2010 download:




WIPRO Placement Paper (Aptitude and Technical)
Date : 26 January 2010

PART -1

Aptitude 15 Questions:

Questions = 50 ; Time limit = 50 minutes. no negative marking.
Offline (paper & pen) test
 Section1- English, 15 questions:

Direction 1-5 : In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. if there is no mistake the answer is 'no error'

1. Neither the plans / suits him and therefore / he decided not to / go out yesterday / No error
Ans: B
2. The Cabinet Ministers and the Prime Minister / was at the airport / to receive the foreign dignitary / No error
Ans : B
3. While proceeding on leave / he had orally committed that / he will resume after two days/ No error
Ans : C
4. The number of people / applying were so large / that the college had to / stop issuing application forms / No error
Ans: B
5. a series of lectures / of Indian philosophy / are arranged by the University / No error
Ans: C
Directions 6-10: The following questions, consist of two words each that have a certain relationship to each other, followed by four lettered pairs of words. Select the lettered pair that has the same relationship as the original pair of words.
6. Illiterate : Uneducated
A) Country : State B) City : Village C) Palace : Hut D) Vision : Sight
Ans ; D
7. Money : Transaction
A) Life : Death B) Water : Drink C) Ideas : Exchange D) Language : Conversation
Ans: D
8. Overlook : Aberration
A) Mitigate : Penitence B) Condone : Offence C) Error : Omission D) Conviction : Criminal
Ans: B
9. Utopia : English
A) Odyssey : Greek B) Tulsidas : Sanskrit C) Monalisa : English D) Dante : Latin
Ans: A
10. Sailor : Pirate
A) Police : Robbers B) Lion : Lamb C) Plant : Fungus D) Major : Sepoy
Ans : C
Directions 11-12 : In each of the following questions, a sentence has been given in Active (or passive) voice. Out of the four alternatives suggested select the one which best express the same sentence in Passive (or Active) Voice.
11. I know him.
A) He is known by me
B) He was known to me
C) He has been known by me
D) He is known to me
Ans : D
12. The residents celebrated the Independence Day
A) The Independence Day celebrated by the residents
B) The Independence Day was celebrated by the residents
C) The Independence Day has been celebrated by the residents
D) Celebration of Independence Day was done by the residents
Ans: B
Directions 13-15 : Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete
13. Even if rains all day I will not be able to .........................my journey
A) put by B) put out C) put off D) put away
Ans: C
14. Help yourself....................whatever you can use without wasting
A) with B) to C) in D) for
Ans: B
15. There is an exception............................every rule.
A) on B) to C) in D) for
Ans: B

Section2-apptitude 15 questions:

The questions 1-7 are based on the following pattern. The problems below contain a question and two statements giving certain data. You have to decide whether the data given in the statements are sufficient for answering the questions. The correct answer is

(A) If statement (I) alone is sufficient but statement (II) alone is not sufficient.
(B) If statement (II) alone is sufficient but statement(I) alone is not sufficient.
(C) If both statements together are sufficient but neither of statements alone is sufficient.
(D) If both together are not sufficient.
(E) If statements (I) and (II) are not sufficient

1. What is the volume of a cubical box in cubic centimetres?
(I) One face of the box has an area of 49 sq.cms.
(II) The longest diagonal of the box is 20 cms.
Ans. D

2. Is z positive?
(I) y+z is positive
(II) y-z is positive

Ans. E

3. Is x>y ?x, y are real numbers?
(I) 8x = 6y
(II) x = y + 4
Ans. B

4. If a ground is rectangular, what is its width?
(I) The ratio of its length to its breadth is 7:2
(II) Perimeter of the playground is 396 mts.
Ans. C

5.If the present age of my father is 39 yrs and my present age is x yrs, what is x?
(I) Next year my mother will be four times as old as i would be.
(II) My brother is 2 years older than I and my father is 4 years older than my mother.
Ans. C

6. How many brothers and sisters are there in the family of seven children?
(I) Each boy in the family has as many sisters as brothers
(II) Each of the girl in the family has twice as many brothers as sisters
Ans. D

7. x is not equal to 0, is x + y = 0?
(I) x is the reciprocal of y
(II) x is not equal to 1
Ans. A

8. Find sum of 3 + 5/(1+22) + 7/(1 + 22 + 32) + ......
Ans. 3n/(1 + n)

9. Out of 55 eggs 5 are defective. what is % of defective eggs
Ans:9/11%

10. 1/8 is divided by 's' , if 's' is increased by 2 times, what is the result.
Ans: increases two times

11. For each hour an watch is going slow by 30 seconds. Now time is
8a.m.What will be the actual time at 8p.m.
Ans: 7:54.

12. If a person walks at 4/5th of his usual spee he reaches 40min late. If he walks at his usual speed how much time does he travels.
Ans:160min or 2hr 40min

13. In a class 80% have passed english,70% passed Hindi 10% did not passed either. If 144 students passed both. What is the total strength of the class.

Ans: 240.

14. Find the least number when divided by 7 gives the reminder 6, when divided by 6 gives reminder 5, when divided by 5 gives reminder 4 and so on....

Ans: 419

15. If a man stands in front of sun what is the first letter of the direction which is left to him:
Ans: North(N)

Section3 Technical , 20 Questions:

1. After execution of CMP, a instruction in Intel 8085 microprocessor
(a) ZF is set and CY is reset.
(b) ZF is set CY is unchanged
(c) ZF is reset, CY is set
(d) ZF is reset , CY is unchanged .
Ans. A

2. Convert the infix to postfix for A-(B+C)*(D/E)
Ans. ABC+DE/*-

3. Picard's method uses _______?
Ans. Successive Differentiation.

Predict the output or error(s) for the following:

4. void main()
{
intconst * p=5;
printf("%d",++(*p));
}
Ans: Compiler error: Cannot modify a constant value.


5. main()
{
char s[ ]="man";
int i;
for(i=0;s[ i ];i++)
printf("\n%c%c%c%c",s[ i ],*(s+i),*(i+s),i[s]);
}
Ans: mmmm
aaaa
nnnn

6. Identify the recording mode, by which you can record the non-standard object in QTP
A) Standard recording B) Analog recording
C) Low level recording D) None
Ans: B

7. By default, how many no of tables would be there in a script?
a) One b) Two c) Three d) Four
Ans: B

8. The file extension of Shared object repository file is
A .MTR B. .TSR C. .QRS D. None
Ans: B

9. To invoke the function which does not return any value, we can use
a. call function name b. function name
c. Both A & B d. None
Ans: A

10. How many bits are needed within a machine code instruction to select a single register in a machine with 16 general registers?
a. 2 b. 3 c. 4 d. 5
Ans: C

11. which key in any windows screen is used to invoke file menu
Ans :alt+f

12. Object which is used for calling the win32 api functions in QTP, we use
A extern B. description C. environment D. None

Ans: A

13. What is the result of adding the binary numbers 01000001 and 11111111 on an 8 bit machine?
A. 11111111 B. 00000000 C. 01111111 D. Overflow
Ans: D

14. Which of the following does POP stand for?
A. Post Office Protocol B. Peer over peer
C. Private Office Protocol D. Post Optical Protocol
Ans: A

15. Which of the following stages of compilation produces a syntax tree?
A. Parsing B. Code generation
C. Lexical analysis D. Semantic analysis
Ans: A

16. Which of the following is not contained in a system description?
A. Internal data flows B. Flows leaving and entering the system
C. Relationship between external entities D. Internal components or processes
Ans: C

17. What is the result of adding the binary numbers 01000011 and 10010000 on an 8 bit machine?
A. 11010011 B. 11110011 C. 11001011 D. 11010101
Ans: A

18. How is the decimal value for 30 represented in binary?
A. 00001111 B. 00011010 C. 00011110 D. 00011111
Ans: C

19. A memory chip has 8 data lines and 9 address lines. How many bytes can be stored on it?
A. 511 B. 512 C. 500 D. 256
Ans: B

20. Which of the following devices requires the highest input data transferrate?
A. mouse B. Keyboard C. Floppy disk D. CD
Ans: D

Download WIPRO Placement Papers 2010:


Click Here To Download WIPRO 2010 Placement Paper
Read more ►

SYNTEL Reasoning Questions

SYNTEL REASONING QUESTIONS :



1. Odd man out
a) stem b) fruits c) flowers d) tree e) root

2. 9, --, 15, 18, 21, 24

3. seating arrangement(2 puzzles)

4. books arrangement (puzzle)

5. If 3rd day of a month is Monday. Then what is the 5th day after 21st of
that month?

6. blood relation

Download Link For SYNTEL Aptitude And Reasoning Test : [Free Download]


Click Here To Download - SYNTEL Aptitude Test Questions
Read more ►

SYNTEL Aptitude questions paper

SYNTEL Aptitude questions paper:


Syntel, Inc. (NASDAQ: SYNT) is a global provider of Information Technology (IT) and Knowledge Process Outsourcing (KPO) solutions, with global development centers in India, and US.
Syntel was founded in Troy, Michigan in 1980 by Indian Bharat Desai, a graduate of University of Michigan’s Stephen M. Ross School of Business and Neerja Sethi with an initial investment of $2,000[1,00000 INR]. Originally named “Systems International,” the company began providing software staffing services to local corporations, earning $30,000 [1500000 INR] in its first year.

SYNTEL Aptitude Test Questions :


1. One pipe fills in 4 hrs and another in 5hrs when they both work alternately
how much time will be taken to fill the tank.

2. LCM of 3 nos is 120 which of the following no must not be their HCF
a. 8 , b.24 c.12 d.24 and 30

3. Two trains from the points A and B moving in opposite direction , at the point they meet the second train travels 120 kms more than the first. The speeds are 50kmph and 60kmph respectively find the distance between A and B?

4. One monkey climbs a poll at the rate of 6mts/min and fell down 3mts in the alternately. Length of the poll is 60 mts , how much time it will take to reach the top?
a. 31 b.33 c.37 d.40 (ans: 37)

5. A number when multiplied by 7/18 instead of 7/8 and got the result 770 less than the actual result , find the original number?

6. The volume and the radius of both cone and sphere are equal , then find the ratio of height of the cone to the diameter of the sphere?

7. A and B started a business with 1500 and 2500 and got a profit 800 rs. Half of the profit is shared equally the remaining is shared according to their investment. Find their profits.

8. The difference between the simple interest and compound interest for 2 years?
A:B =2:3 and B:C=5:6 then find A:B:C

9. An amount of 64 Rs has to become 125 in 3 years in compound interest , find the rate of interest?

10. A similar to the above problem find the time(rate of interest is given)

11. The prime no., which is greater than 6 when divide by 6 will always gives the remainder ans: 1 or 5

12. Length of a rectangle is increased by 50% and breadth is decreased by 25% what is the difference in the area

13. Mr X position in a class is 13th from first and 17th from last, and 8th from the first and 13th from last in passed candidates list, then how many candidates failed in the exam

14. Two successive discounts of 20% and 15% is equal to a net discount of …..

15. A two digit number is 4 times to its sum of digits , when 9 is added to the number, the digits will get reversed.
Then what is that number? Ans: 12

16. The length of the following rectangle is „4a‟ and its breadth is „2a‟. Radius of the two circles is „a‟. Then find the ratio of total area of the rectangle to the area not covered by the two circles with in the rectangle

17. A person starts with the speed of u/1 kmph and returns with the speed of u/2 kmph, what is his average speed.

18. A cistern will be filled in 9 hrs, but becoz of an outlet it is filled in 10 hrs, if the cistern is filled, then how much
time the outlet takes to empty the cistern.

19. In a right angled triangle ABC angle B = 90 , BM is the median to AC ,
then AB2 + BC2 (in terms of BM)

20. Three circles with same radius r are drawn with centres as three vertices of a triangle. What is the sum of areas of the intersections of these circles with the triangle.

21. X men work for X days to produce X products, then Y men can produce Y products in ---- days.

22. The compound interest for first and second years is 200 and 220 on a
certain amount. Find the sum.

23. Marked price of a commodity is 35% above the cost price. If he gives a
discount of 15%, how much he gains on the deal.

24. 5 mangoes + 4 oranges = 7 mangoes + 1 orange. Find the ratio of mango
to orange.

25. A man starts a work, after some time some one joins him…………..like this

26. Food is sufficient for 100men for 60days. For how many days the food is sufficient for 500men?

27. If 8men 8hrs per day works for 8days get 45/- then how many men
required if the work is 5hrs per day
for10days they get 60/-?

28. A person sold an item at a profit of 12% .If he sold it at a loss of 12% then
he would get Rs.6/- less. What is the
cost price?

29. (1 ½ /((3/4-2/5 )/(2/3+4/5))) * ((2 ¾/((4/3-2/5 )/(5/3+6/5))) (Numbers different)

30. Avg age of X number of adults in a class is 30yrs. If 12 new adults with avg age of 32 joined with them then the
avg age increases by one. Find X?

31. A sphere of radius 2cms is dropped into a cylinder of radius 4 cms
containing water upto certain level. The raise in the water level is (not sure)

32. Find the average of reciprocals of x and y :

33. In a school there are 1000 students in the year 1999. The number
of students increased by 20% in the year 2000. And it is increased by 15% in the
year 2001. But it is decreased by 18% in 2002. Then what is the strength in
2002.(numbers may differ)
Read more ►
 

Copyright © Placement Papers Hosting - HostGator