Spot The Errors Questions And Answers PART 4


VERBAL - SPOT THE ERRORS - PART 4 QUESTIONS AND ANSWERS


** This is a 4th PART Of Spot the Errors Verbal questions. So that, you've to Refer the following links.
CHECK THIS : Spot The Errors - Part 1
                            Spot The Errors - PART 2

Directions to Solve :
Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'.
 (Ignore the errors of punctuation, if any).


31. (solve as per the direction given above)
  • A.He will certainly help you
  • B.if you will ask him
  • C.in a pleasant manner.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
if you ask him


32. (solve as per the direction given above)
  • A.The brand propositon now therefore had to be that Keokarpin Antiseptic Cream is more effective
  • B.because it penetrates deepdown (beinglight and non-sticky)and works from within
  • C.(because of its ayurvedic ingredients) tokeep skin blemish, free and helps cope with cuts nicks, burns and nappy rash
  • D.No error
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
The brand proposition now therefore is


33. (solve as per the direction given above)
  • A.Will you please buy
  • B.some jaggery for me
  • C.if you go to the market?
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option D


34. (solve as per the direction given above)
  • A.Most of the members at the meeting felt
  • B.that the group appointed for investigating the case
  • C.were not competent to do the job efficiently.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
was not competent to do the job efficiently


35. (solve as per the direction given above)
  • A.In these days of inflation
  • B.a ten rupee's note will not buy you
  • C.even an ordinary meal.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
a ten rupee note will not buy you


36. (solve as per the direction given above)
  • A.He persisted
  • B.to do it
  • C.in spite of my advice
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
in doing it


37. (solve as per the direction given above)
  • A.The long-awaited moment at last came,
  • B.and we set out for the station
  • C.as merry a band of children as I have ever seen before or since.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
as merry a band of children as I have ever seen since or before


38. (solve as per the direction given above)
  • A.Our conception of
  • B.what should a science of mental life be
  • C.has changed considerably since James' time.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
what a science of mental life should be


39. (solve as per the direction given above)
  • A.He is not coming tomorrow
  • B.as he is having a pain in the chest
  • C.and has to see a doctor.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
'and he has to see a doctor'


40. (solve as per the direction given above)
  • A.After sunset
  • B.every member of the team
  • C.went to their houses.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
went back to his house

DOWNLOAD LINK - SPOT THE ERRORS - PART 4 :


 

Copyright © Placement Papers Hosting - HostGator