Verbal spot the error questions and answers PART 1


VERBAL SPOT THE ERRORS QUESTIONS WITH ANSWERS


** Huge collection of Verbal Questions and Answers available in our Placement Box website. You can download this Verbal Spot the errors Questions and answers. Feel free to download this verbal paper and make use of it :)


1. (solve as per the direction given above)
  • A. We discussed about the problem so thoroughly
  • B. on the eve of the examination
  • C. that I found it very easy to work it out.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
We discussed the problem so thoroughly


2. (solve as per the direction given above)
  • A. An Indian ship
  • B. laden with merchandise
  • C. got drowned in the Pacific Ocean.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
sank in the Pacific Ocean


3. (solve as per the direction given above)
  • A. I could not put up in a hotel
  • B. because the boarding and lodging charges
  • C. were exorbitant
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
'I could not put up at a hotel'


4. (solve as per the direction given above)
  • A. The Prime Minister has said that India would not have spent so much on defence
  • B. if some of the neighbouring countries
  • C. adopted the policy of restricting defence expenditure
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
The Prime Minister has said that India would not have had to spend so much on defenCE


5. (solve as per the direction given above)
  • A. The Indian radio
  • B. which was previously controlled by the British rulers
  • C. is free now from the narrow vested interests.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
is now free from the narrow vested interests.


6. (solve as per the direction given above)
  • A. If I had known
  • B. this yesterday
  • C. I will have helped him.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
I would have helped him


7. (solve as per the direction given above)
  • A. A lot of travel delay is caused
  • B. due to the inefficiency and lack of good management
  • C. on behalf of the railways.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
on the part of the railways


8. (solve as per the direction given above)
  • A. One of the members
  • B. expressed doubt if
  • C. the Minister was an athiest.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
expressed doubt that


9. (solve as per the direction given above)
  • A. I have got
  • B. my M.Sc. degree
  • C. in 1988.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A


10. (solve as per the direction given above)
  • A. Having received your letter
  • B. this morning, we are writing
  • C. to thank you for the same.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option D

DOWNLOAD LINK - Spot The Errors PDF :



 

Copyright © Placement Papers Hosting - HostGator