Verbal Spot the Errors Solved Questions


VERBAL - SPOT THE ERRORS - PART 6 QUESTIONS AND ANSWERS


** This is a 6th PART Of Spot the Errors Verbal questions. So that, you've to Refer the following links.
CHECK THIS : Spot The Errors - Part 1
Directions to Solve :
Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).
51. (solve as per the direction given above)
  • A.The warden
  • B.forbade the student
  • C.from leaving the hostel.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option D
52. (solve as per the direction given above)
  • A.In spite of several reminders,
  • B.he did not so far send
  • C.any reply to me, letters.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
he has not so far sent
53. (solve as per the direction given above)
  • A.As much as I admire him for his sterling qualities.
  • B.I cannot excuse him for
  • C.being unfair to his friends.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
Much as I admire him for his sterling qualities.
54. (solve as per the direction given above)
  • A.Please try to understand
  • B.that the dispute on this issue is between my brother and myself,
  • C.and concerns nobody else.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
that the dispute on this issue is between my brother and me
55. (solve as per the direction given above)
  • A.All the furnitures have been
  • B.sent to the new house
  • C.located in a village.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
All the furniture have been
56. (solve as per the direction given above)
  • A.It does not matter how you do it;
  • B.what I want is that
  • C.you should finish the work within a month.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
I want that
57. (solve as per the direction given above)
  • A.Though senior in age,
  • B.his father is junior than
  • C.my father in service.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
his father is junior to
58. (solve as per the direction given above)
  • A.While walking slowly in the park
  • B.on a quiet summer afternoon
  • C.a mad dog suddenly attacked him from behind
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
While he was walking slowly in the park
59. (solve as per the direction given above)
  • A.Everyone visiting the house asked the young girl
  • B.how could she kill the wolf
  • C.single handed and without a weapon.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
'how she could kill the wolf'
60. (solve as per the direction given above)
  • A.Many health-conscious people
  • B.prefer margarine
  • C.than butter.
  • D.No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
to butter

DOWNLOAD LINK-SPOT THE ERRORS VERBAL PART6:


 

Copyright © Placement Papers Hosting - HostGator