Spot The Errors-Verbal Questions and Answers PART 2


VERBAL - SPOT THE ERRORS - PART 2 QUESTIONS AND ANSWERS
Directions to Solve :
Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).


11. (solve as per the direction given above)
  • A. If you lend him a book
  • B. he will lend it to some one else
  • C. and never you will get it back.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
and you will never get it back


12. (solve as per the direction given above)
  • A. According to the Bible
  • B. it is meek and humble
  • C. who shall inherit the earth.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
It is the meek and the humble


13. (solve as per the direction given above)
  • A. Do the roses in your garden smell
  • B. more sweetly
  • C. than those in ours?
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
sweeter


14. (solve as per the direction given above)
  • A. Block of Residential flats
  • B. are coming up
  • C. near our house.
  • D. No error
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
Blocks of Residential flats


15. (solve as per the direction given above)
  • A. You can get
  • B. all the information that you want
  • C. in this book.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
All the information you want


16. (solve as per the direction given above)
  • A. The students were
  • B. awaiting for
  • C. the arrival of the chief guest.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
Awaiting.


17. (solve as per the direction given above)
  • A. Sixty miles
  • B. are
  • C. a good distance.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
Is


18. (solve as per the direction given above)
  • A. They have been
  • B. very close friends
  • C. until they quarrelled.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option A
Explanation:
'They had been'


19. (solve as per the direction given above)
  • A. When the dentist came in
  • B. my tooth was stopped aching
  • C. out of fear that I might lose my tooth.
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option B
Explanation:
my tooth stopped aching


20. (solve as per the direction given above)
  • A. The serial which appeared quite interesting initially
  • B. turned out to be boring
  • C. in its latter parts
  • D. No error.
Answer & Explanation
Answer: Option C
Explanation:
towards the end

DOWNLOAD LINK-Spot The Errors Questions And Answers :


 

Copyright © Placement Papers Hosting - HostGator